Corona-maatregelen op Landgoed de Leonardushoeve

Voor al onze gasten geldt: je bent van harte welkom en we verzoeken je om je aan de regels te houden die voor ons allemaal gelden: heb je (milde) verkoudheidsklachten: niezen, keelpijn, loopneus, lichte hoest of een verhoging tot 38 graden? Blijf thuis. Zo bescherm je jezelf en anderen tegen infectie met het coronavirus.

 

Door de ruim opgezette en ook goed geventileerde ruimtes op ons landgoed is de anderhalve-meter-regel goed in acht te nemen. Als wij jou niet voldoende ruimte geven, spreek ons daar dan op aan. In de eetzaal, cursusruimtes en kapel wordt via een WTW-systeem de lucht continu ververst.  Op alle toiletten liggen ontsmettingsdoekjes en we verzoeken je om het toilet na gebruik schoon achter te laten. Niezen doen we in onze elleboog, we schudden geen hand en gebruiken papieren zakdoekjes.

En last but not least: er is een voedend energieklimaat waarin je uitgenodigd wordt om (weer) in contact te zijn met jouw basis van veiligheid en vertrouwen.

Heb je nog twijfels of vragen, overleg dan met onze organisatie.

 

Voor onze cursussen en verhuur aan groepen geldt: groepsactiviteiten met maximum van 30 personen is toegestaan, uitgezonderd personeel. Wij zien de huisgroep in deze setting als personeel, dus kunnen wij 30 gasten van buiten ontvangen, mits zij gezond zijn.

De ontvangsten (met openingschant) bij cursussen zijn op dit moment aangepast, omdat het RIVM aangeeft daar nog even mee te wachten met zang in groepen.

Slaapzalen en 2-persoonskamers worden door 1 persoon of door leden van 1 gezin gebruikt. Optie voor verblijf op zaal is dus op dit moment niet mogelijk.

Zoals gebruikelijk wordt alles zo goed mogelijk schoongehouden; bij de toiletten liggen hygiënische doekjes zodat iedereen daar zelf ook nog extra schoon kan maken.

In de sessies en oefengroepen wordt de totale ruimte gebruikt zodat 1,5 meter mogelijk is. Bij het oefenen in tweetallen gaan we ervan uit dat als masseurs en kappers binnen deze ruimte mogen behandelen, dat wij dit ook mogen.

Landgoed de Leonardushoeve

Hoverheideweg 2

5951 NB Belfeld

T: +31 6 57 89 40 27

E: kantoor@leonardushoeve.nl

Rabobank : NL70RABO 0143698184

KVK : 71946926

BTW: NL858916551.B01

Onze Privacy regels

cat_collectief_schild_2020_internet.png