Corona-maatregelen op Landgoed de Leonardushoeve

We zijn open voor individuele bezoekers (consulten en verblijf/impulsdagen). 

Met ingang van 3 maart zijn er weer trainingen toegestaan in een private omgeving, tot maximaal 30 personen. Bij ontvangst van een groep doen we een sneltest. Iedereen die negatief getest is, is welkom.

Voor onze cursussen en verhuur aan groepen geldt: groepsactiviteiten met maximum van 30 personen is toegestaan, uitgezonderd personeel. Wij zien de huisgroep in deze setting als personeel, dus kunnen wij 30 gasten van buiten ontvangen, mits zij gezond zijn.

Er wordt niet gechant in de kapel, omdat het RIVM aangeeft daar nog even mee te wachten met zang in groepen.

Slaapzalen en 2-persoonskamers worden door 1 persoon of door leden van 1 gezin gebruikt. Optie voor verblijf op zaal is dus op dit moment niet mogelijk, mits er getest is bij binnenkomst (bij groepen).

Zoals gebruikelijk wordt alles zo goed mogelijk schoongehouden; bij de toiletten liggen hygiënische doekjes zodat iedereen daar zelf ook nog extra schoon kan maken.

In de sessies en oefengroepen wordt de totale ruimte gebruikt zodat 1,5 meter mogelijk is. Bij het oefenen in tweetallen gaan we ervan uit dat als masseurs en kappers binnen deze ruimte mogen behandelen, dat wij dit ook mogen.