Landgoed de Leonardushoeve

Hoverheideweg 2

5951 NB Belfeld

T: +31 6 57 89 40 27

E: kantoor@leonardushoeve.nl

Rabobank : NL70RABO 0143698184

KVK : 71946926

BTW: NL858916551.B01

Onze Privacy regels

cat_collectief_schild_2020_internet.png

Alexandra van Mierlo

Werkzaamheden en kwaliteiten

Alexandra van Mierlo werkt sinds 2006 als VITT-therapeut. Zij is als therapeut, masseur en docent verbonden aan de Leonardushoeve en heeft een massageopleiding aan de Vunkuwa Academie in Antwerpen gevolgd.

"In het jaar 2000 kwam ik voor het eerst op de Leonardushoeve; een consult bij Jan. Hier wil ik meer van, wist ik meteen. Drie maanden later zat ik in de Energieweek en daarna … kon ik er niet meer mee stoppen.

Sinds 2010 woon ik op het prachtige landgoed. Het is voor mij een geweldig mooie plek, zowel om te wonen als om te werken als VITT-therapeut en docent en net als ieder andere bewoner doe ik een aantal dagen werkmeditatie. Mijn grote passie is zingen/ klank geven, een van de meest pure vormen om je als mens te uiten. Bij mij kun je leren om vrij en onbelemmerd jezelf te zijn en om met het meest pure van jezelf naar buiten te komen. Van mijn oorspronkelijke beroep, logopedist, heb ik door de integratie met VITT, een prachtig instrument weten te maken. Ik werk met volwassenen, adolescenten en met jonge kinderen en hun ouders. 

Iedere keer weer opnieuw ervaar ik het als een enorme rijkdom om mensen in hun groeiproces te mogen volgen en coachen en om te zien hoe iemand steeds meer zichzelf kan zijn. In de opleiding is het steeds weer bijzonder om het therapeutschap bij eenieder tot ontwikkeling te zien komen. Verwondering, dankbaarheid, ontroering, uitdaging, plezier, confrontatie en nog veel meer; kortom deze opleiding is allesomvattend!

 

Zelf blijf ik ook steeds weer leren. Ik kan er verwonderd over zijn, hoe het leven zich aan me toont. Ik heb diep respect voor het leven met al zijn onzichtbare grootse krachten. Met al mijn enthousiasme, levenswijsheid en kwaliteiten geef ik vorm aan dat wat ik doe."

Alexandra van Mierlo-Jaspers

Therapeut, Docent Masseur

Massage

Wil je een diepgaande ontspanning en verbinding met jezelf, oftewel de heelheid in jezelf, ervaren? 

Dan kan deze massagetechniek een weldaad zijn voor lichaam en geest. 

​ 

Jezelf laten masseren is jezelf iets gunnen. Jezelf datgene gunnen wat er nodig is om te kunnen ontspannen en bijkomen, terwijl er zorgzame aandacht is voor je lichaam.  De aanraking van een hand op jouw lichaam brengt je in contact met wat je wel en niet voelt in je lichaam; het laat je voelen wat er is. Sommige delen ervaar je meteen als vertrouwd en fijn, andere delen voelen misschien nog wat onbekend, pijnlijk, of je voelt zelfs helemaal niets. Het is waarnemen, voelen en verbinden:  Thuiskomen in je lichaam. 

Lees meer

Zang-/stemcoaching of VITT-consult

Bij Alexandra kan je terecht voor zang-/stemcoaching en voor een VITT-consult.

Lees meer

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan je contact opnemen met kantoor.