Landgoed de Leonardushoeve

Hoverheideweg 2

5951 NB Belfeld

T: +31 6 57 89 40 27

E: kantoor@leonardushoeve.nl

Rabobank : NL70RABO 0143698184

KVK : 71946926

BTW: NL858916551.B01

Onze Privacy regels

cat_collectief_schild_2020_internet.png

Verblijf gecombineerd met consult

Impulsdagen

Echte aandacht voor jezelf, daar draait het om in de impulsdagen. Voor iedereen die in een kort tijdsbestek heel gericht met zichzelf aan de slag wil.

Je verblijft twee etmalen op Landgoed de Leonardushoeve op een eigen kamer. Je draait mee in het dagritme van de Leonardushoeve. Bij aankomst heb je een kort consult, waarin je aangeeft waar je graag mee bezig wilt zijn of aan wilt werken. Dat is de basis voor een specifieke (creatieve) opdracht waarmee je aan de slag gaat om de vraag in jezelf te verdiepen. Op de tweede dag heb je een afsluitend consult, waarin we samen kijken naar de doorwerking van je opdracht. Ook bespreken we waar jij nog aandacht voor wilt.

Wanneer kan ik deze plannen?

Impulsdagen zijn op ieder moment in de week in te plannen, in overleg met kantoor.

Impulsdag met Mandir

4x per jaar is er de mogelijkheid om een impulsdag te combineren met anderen. Je verblijft dan 1 volledig etmaal op de Leonardushoeve. De twee gesprekjes die je normaal gesproken bij impulsdagen hebt worden omgezet in twee groepssessies, op zaterdagavond en op zondagmiddag. De meerwaarde van een groep is dat je kan meeliften op de vragen van de ander. Zondagochtend is er na een start met meditatie, ontbijt en werkmeditatie een Mandir. Na een warme vegetarische maaltijd is er in de middag, na een korte werkmeditatie, nog een afsluitende sessie.

De Mandir in de ochtend is toegankelijk voor iedereen.

Kosten

De kosten voor impulsdagen zijn afhankelijk van welke kamer je kiest. Ze zijn als volgt opgebouwd: 1 consult verdeeld over 2 momenten + retraiteverblijf op basis van volpension.

Data & tijden

In combinatie met Mandir in 2020:

Zondag 2 februari

Zondag 3 mei

Zondag 16 augustus

Zondag 8 november

Ontvangst zaterdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Einde programma zondag 17.00 uur.