top of page
Impulsdagen

Echte aandacht voor jezelf, daar draait het om in de impulsdagen. Voor iedereen die in een kort tijdsbestek heel gericht met zichzelf aan de slag wil. Door deze impuls kan je jouw groei of ontwikkeling weer op gang brengen.

Je verblijft twee etmalen op Landgoed de Leonardushoeve op een eigen kamer. Je draait mee in het dagritme van de Leonardushoeve. Bij aankomst heb je een kort consult, waarin je aangeeft waar je graag mee bezig wil zijn of aan wil werken. Dat is de basis voor een specifieke (creatieve) opdracht waarmee je aan de slag gaat om de vraag in jezelf te verdiepen. Op de tweede dag heb je een afsluitend consult, waarin we samen kijken naar de doorwerking van je opdracht. Ook bespreken we waar jij nog aandacht voor wil.

Impulsdag met mandir

Vier keer per jaar is er de mogelijkheid om een impulsdag te combineren met andere gelijkgestemden. Je verblijft dan een volledig etmaal op de Leonardushoeve. De twee gesprekjes die je normaal gesproken bij impulsdagen hebt worden omgezet in twee groepssessies, op zaterdagavond en op zondagmiddag. De meerwaarde van een groep is dat je kan meeliften op de vragen van en de aanleiding aan de ander. Zondagochtend is er na een start met meditatie, ontbijt en werkmeditatie een Mandir. Na een warme vegetarische maaltijd is er in de middag, na een korte werkmeditatie, nog een afsluitende sessie.

De Mandir in de ochtend is toegankelijk voor iedereen. 

Begeleiding en kosten

De begeleiding bij je impulsdagen bestaat uit twee gesprekjes/korte consulten. Je kan zelf kiezen door wie je begeleid wilt worden:

Kosten

De kosten voor impulsdagen zijn afhankelijk van welke kamer je kiest. Ze zijn als volgt opgebouwd: 1 consult verdeeld over 2 momenten + retraiteverblijf op basis van volpension. De exacte prijsberekening is afhankelijk van hoe lang je verblijf is en op welke kamer je verblijft. 

Data en tijden

Individuele impulsdagen zijn op ieder moment in de week in te plannen, uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid kamer en aanwezigheid van degene door wie je begeleid wilt worden. 

Wil je een impulsdag in combinatie met een Mandir, dan is de ontvangst op zaterdag tussen 19.00 en 20.00 uur en het programma eindigt op zondag 17.00 uur.

Op dit moment zijn er nog geen Mandir-bijeenkomsten ingepland

Meer informatie en of aanmelden via kantoor.

bottom of page