top of page
Voeding en verzorging

"Zorg voor je lichaam, het is de enige plek om in te wonen."

Aandacht en voeding zijn belangrijk voor lichaam en geest. Een maaltijd moet dan ook een feest voor de zintuigen zijn: het moet er lekker uitzien, goed ruiken en natuurlijk heerlijk smaken. We eten vegetarisch en laten ons inspireren door de wereldkeuken en de ayurveda. Er is een ruim assortiment met producten:

Ontbijt

Bij het ontbijt tref je huisgemaakte yoghurt, muesli, cornflakes, fruit, brood (tarwe), ontbijtkoek, beschuit en diverse soorten broodbeleg (kaas (koeienmelk), tahin, marmite, biologische dadelstroop, biologische jam, appelstroop, honing, hagelslag en roomboter) aan.

Lunch

De warme lunch is een dagelijks wisselend menu dat bestaat uit een hoofdgerecht en een nagerecht. Als ‘vleesvervangers’ gebruiken we peulvruchten, linzen, seitan, quorn, soja, zaden en noten. Onze producten zijn vers en zoveel mogelijk van het seizoen. We vermijden geraffineerde suikers, kant-en-klaar producten en we zijn matig met ei, melk en verzadigde vetten.

Avondboterham

’s Avonds eten we brood met het beleg dat we ook bij het ontbijt gebruiken. Vaak is er voor groepen/gasten nog een extraatje bij de avondboterham, zoals soep, salade of nog wat restjes van de warme lunch.

Dranken

Koffie en thee is bij de prijs inbegrepen. We hebben een diversiteit aan kruidenthee en elke kop koffie komt vers uit ons Espresso-apparaat (de koffie wordt tot 19.30u geserveerd). Verder staat er bij warm weer koel water en diksap klaar.

maaltijd opscheppen.JPG
potten.JPG

Geïnspireerd door en met liefde voor de vedische keuken

IMG_3125.JPG
Diëten, allergieën en individuele wensen

In de warme maaltijden kunnen bepaalde ingrediënten weggelaten worden. Vervangende dieetproducten kunnen zelf meegenomen worden of -tegen meerprijs- via ons geregeld worden. Om teleurstellingen te voorkomen is het zinvol om vooraf je wensen te bespreken.

Zelfservice

Er is geen mogelijkheid om zelf gebruik te maken van de keuken voor het bereiden van je maaltijd.

Wat is VITT
bottom of page