top of page
Chakraweek

"De mens die het meest geleefd heeft is niet hij, die de meeste jaren telt, doch hij, die het 't diepst ervaren heeft." (Jean-Jacques Rousseau)

In de Chakraweek ga je de verschillende chakra's zelf leren onderscheiden en voelen. Door de handvaten die je krijgt aangereikt kan je volop de verschillende ingrediënten ontdekken en 'proeven'.

 

Het eeuwenoude chakrasysteem is een prachtige ingang naar jouw fysieke en emotionele lichaam. Door er alleen al contact mee te maken en het chakra te activeren, kan er al van alles gebeuren: je zakt als het ware weer in je lichaam, je ervaart basis in jezelf, je kan weer ontspannen, waardoor het zelfgenezend vermogen van je lichaam zijn werk weer kan doen. Je ontwikkelt steeds meer respect voor jouw eigen systeem. In deze ontdekkingstocht kom je telkens opnieuw bij nieuwe gevoelslagen en ervaringen.

De chakraweek is toegankelijk voor iedereen die module 1 van de VITT-opleiding gevolgd heeft.

Yantra1.jpeg
Inhoud

Net als in de Energieweek staat er elke dag een chakra centraal, met alle thema’s en patronen die ermee gemoeid zijn. Je maakt uitgebreid kennis met de (energie van de) chakra’s en thema’s als: aanwezig (durven) zijn, levensenergie laten stromen, verbinding aangaan, eigenheid vormgeven, grenzen stellen, contact maken met jezelf en een ander, communicatie, afstemming, inzicht enz.

Bij het oefenen werk je veelal in tweetallen om de verschillen van de chakra's te onderscheiden en voelen.

  • Kan ik contact maken met het betreffende chakra

  • Kan ik de energie van het chakra voelen

  • Kan ik bij mezelf de energie in het chakra laten doorstromen

  • Welke patronen en obstakels kom ik tegen

  • Ben ik in staat om ook uit het proces te stappen / kan ik waar mogelijk oude zaken loslaten / transformeren.

VITT opleiding en belastingaftrek

De chakraweek is module 2 van de opleiding VITT die je kunt volgen als je zelf mensen wilt gaan begeleiden in hun bewustzijnsgroei. Na deze week volg je dan het Chakra-jaar (module 3) waarbij je nog meer de diepte in gaat.

Een aantal modules van deze opleiding kan je doen als persoonlijk ontwikkelingstraject. Zo ook deze week. Je kan dan ook direct doorstappen naar module 4.

Belastingaftrek en vrijstelling

De kosten van een opleiding kunnen worden opgegeven als scholingskosten. Dit geldt zowel voor particulieren als ondernemers. Onze opleiding is vrijgesteld van BTW omdat De Leonardushoeve staat ingeschreven bij het Centraal Register Korte Beroepsopleidingen (CRKBO). De Leonardushoeve is daarmee een erkende 'instelling' als bedoeld in de Europese BTW-richtlijn. Kijk op www.belastingdienst.nl.

Data & Tijden

30 augustus t/m 5 september 2024

De week start op vrijdagavond (ontvangst tussen 19.00-20.00 uur) en eindigt op donderdagmiddag rond 17.00 uur.

Informatie of aanmelden

Voor meer informatie of het aanmelden voor deze cursus kan je contact opnemen met kantoor.

Kosten

Cursuskosten: € 803,25. 

Voor studenten en minima is er een aangepast tarief.

Voor een optimale doorwerking zijn al onze cursussen en opleiding altijd gecombineerd met een verblijf op de Leonardushoeve. 

De verblijfskosten bedragen € 495,00 o.b.v. een klein slaapzaaltje met max 5 personen. Afhankelijk van beschikbaarheid is het mogelijk om tegen een meerprijs te upgraden naar een basis kamer of een kamer met eigen sanitair. Het verblijf is inclusief toeristenbelasting, alle maaltijden, een opgemaakt bed en een setje handdoeken.

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Jaarlijks worden de prijzen per 1 januari geïndexeerd. 

bottom of page