top of page
Realisatieperiode: individueel groeitraject

Het vraagt moed om te groeien en te worden wie je diep van binnen bent.

(E.E. Cummings)

Een realisatieperiode is voor mensen die toe zijn aan een periode helemaal voor zichzelf, voor mensen die in hun dagelijks leven tegen bepaalde patronen aanlopen en voor iedereen die op zoek is naar meer verdieping en bezieling in zijn/haar leven. Het is een vorm van lang verblijf op de Leonardushoeve (minimaal twee weken) waarbij je ervoor kiest heel gericht bezig te zijn met je groei. Je werkt aan een doel wat je vooraf hebt geformuleerd. Je draait mee in het dagelijks ritme van de Leonardushoeve, met de werkmeditatie, de meditatie-momenten in de kapel en eventuele gezamenlijke programma's.

 

Je begint met het helder hebben (of willen krijgen) van je diepere verlangens en de motivatie om daar gehoor aan te geven. Je werkt aan de thema's die in jouw leven spelen, kijkt of oude blokkades losgelaten mogen worden en of je je steeds meer kunt overgeven aan datgene wat je vanuit je bezieling graag zou willen. In deze periode wordt je begeleid in het werken aan of uitwerken van de thema's door Alexandra van Mierlo, Jan Visscher of Silvia van Voorthuizen (wie er in die periode beschikbaar is). Twee keer per week is er een consult en je krijgt creatieve opdrachten. In een consult wordt gekeken naar datgene wat wezenlijk speelt. Oude patronen loslaten, vastzittende emoties vrijmaken, blokkades transformeren - je zult merken dat je grote stappen kunt zetten als je openstaat voor verandering en voor het wezenlijke van jezelf.

Praktisch informatie

Data en tijden

Een realisatie kan -afhankelijk van beschikbaarheid kamer en begeleider- op elk moment. Voor meer informatie kan je contact opnemen met kantoor.

Voorwaarde om dit traject te kunnen doen is dat je module 1 van de VITT-opleiding gevolgd hebt (een Energieweek, het RTT-traject of het traject Werken met en in groepen), omdat je in die cursus het dagprogramma van binnenuit hebt leren kennen, waardoor je gemakkelijk de aansluiting kunt maken. Tevens wordt er van je gevraagd om een motivatiebrief te schrijven waarin je onder meer verwoordt waar je aan wilt werken. Op basis hiervan wordt besloten of je een realisatieperiode kunt volgen.

Kosten

Voor onze cursussen en trainingen geldt een inkomensafhankelijke prijsdifferentiatie, waarbij we uitgaan van het gezamenlijk bruto inkomen van beide partners.

Inkomenscategorie:              Gez. bruto inkomen:​

A boven modaal                    € 45.000,00 of hoger

B modaal                                € 36.500,00 t/m € 45.000,00

C onder modaal                     € 36.500,00 of lager

Kosten realisatie, inclusief begeleiding en inclusief verblijf op basis van volpension op een standaard kamer:

Jaarlijks worden de prijzen per 1 januari geïndexeerd. 

bottom of page