Landgoed de Leonardushoeve

Hoverheideweg 2

5951 NB Belfeld

T: +31 6 57 89 40 27

E: kantoor@leonardushoeve.nl

Rabobank : NL70RABO 0143698184

KVK : 71946926

BTW: NL858916551.B01

Onze Privacy regels

cat_collectief_schild_2020_internet.png

Een plek waar bezieling centraal staat

Realisatieperiode

Een realisatieperiode is geschikt voor mensen die in hun dagelijks leven tegen bepaalde patronen aanlopen of toe zijn aan een periode helemaal voor zichzelf. Maar ook voor iedereen die op zoek is naar meer verdieping en bezieling in zijn/haar leven. Een realisatieperiode begint met het helder hebben (of willen krijgen) van je diepere verlangens en de motivatie om daar gehoor aan te geven.

De een van de modules 1 van VITT omdat je in die cursussen het dagprogramma van binnenuit hebt leren kennen, waardoor je gemakkelijk de aansluiting kunt maken.

Realisatieperiode

Je verblijft minimaal twee weken op de Leonardushoeve en werkt aan een doel dat je vooraf hebt geformuleerd. Je draait mee in het dagelijks ritme van de Leonardushoeve en neemt deel aan de werkmeditatie, de meditatiemomenten in de kapel en eventuele gezamenlijke programma's.

Eén of twee keer per week heb je een consult of gesprekje waarin gekeken wordt naar dat wat wezenlijk speelt. Oude patronen loslaten, vastzittende emoties vrijmaken, blokkades transformeren: je zult merken dat je grote stappen kunt zetten als je openstaat voor verandering en voor het wezenlijke van jezelf.

Data en tijden

Een realisatie kan -afhankelijk van beschikbaarheid kamer en begeleider- op elk moment. Voor meer informatie kan je contact opnemen met kantoor.

Kosten

Voor onze cursussen en trainingen geldt een inkomensafhankelijke prijsdifferentiatie, waarbij we uitgaan van het gezamenlijk bruto inkomen van beide partners.

Inkomenscategorie:              Gez. bruto inkomen:

A boven modaal                    € 45.000,00 of hoger

B modaal                                € 36.500,00 t/m € 45.000,00

C onder modaal                     € 36.500,00 of lager

Kosten realisatie, inclusief begeleiding en inclusief verblijf op basis van volpension op een standaard kamer:

Jaarlijks worden de prijzen met ingang van januari geïndexeerd.