top of page
consultenkamer.jpg
Consult & Coaching

Loop je rond met gevoelens, emoties, angsten of aansturingen waarvan je hoofd zegt dat dit niet (meer) hoeft, maar zorgen deze gevoelens ervoor dat je niet kan leven zoals je graag zou willen?

 

Dan is het misschien tijd voor een VITT-consult

In dit consult kijken we of deze vaak oude aansturingen nog nodig zijn. Hebben ze geen functie meer, dan mogen ze getransformeerd (opgelost) worden.

Jan Visscher legt in onderstaand filmpje uit hoe het werkt.

Het geluk is vaak dichterbij dan je denkt.
Des te verder je op zoekt gaat, hoe meer je bij jezelf wegloopt. 

Uit ervaring weten we dat de bron van de klacht niet altijd in het huidige leven te vinden is. Wij geloven in reïncarnatie en dat onze ziel bepaalde ervaringen mee kan nemen naar dit leven. Zo kan het zijn dat je al je hele leven last hebt van bepaalde gevoelens of remmingen. Diep van binnen voel je, ervaar je dat je helemaal goed bent zoals je bent, maar als je daarmee naar buiten wil komen, kan je er niet meer bij, alsof het achter een glazen plaat zit. Ook hier kijken we in een transformatieconsult wat voor moois (zoals bijv. eigenwaarde, bestaansrecht, veiligheid) teruggehaald mag worden. 

In een coachingstraject kijken we met jou naar jouw groeimogelijkheden. Net zoals in de natuur vraagt groei tijd, geduld en de juiste omstandigheden. Mocht jij door oude patronen niet gebruik kunnen maken van de juiste omstandigheden, dan kijken we samen wat jou daarin belemmert en wat er verder vrijgemaakt kan en mag worden.

Je hebt minimaal vier consulten in een jaar. We starten altijd met een eerste consult waarin van beide kanten gekeken kan worden of een verder traject nodig/gewenst is en zo ja, met welke regelmaat de vervolgafspraken ingepland kunnen worden. Als het passend is voor jouw groeiproces vragen we je om een motivatie te schrijven waarin je onder meer verwoordt waaraan je wilt werken.

Voor een consult of coaching kan je terecht bij

Bij VITT kan alles gebruikt worden als ingang naar heel worden in onszelf. Alexandra werkt in een zang-/ stemconsult met klank. De stem kan duidelijk aangeven of je luid en duidelijk met jezelf naar buiten durft te komen of dat er bij het naar buiten komen nog allemaal spanningen zitten die de klank beperken.  

In het zingen kun je je stem van binnenuit laten klinken, geraakt worden, stil zijn, jezelf vrij zingen. De stem is een prachtige ingang om bij je eigen essentie te komen. Door te gaan zingen, klank te geven, wordt helder wat er werkelijk speelt en  wat aan de orde is. Dit kunnen uiteenlopende zaken zijn, zoals bijvoorbeeld de verbinding met jezelf herstellen, je volledige ruimte in durven nemen,  maar ook zaken als stress of een vastzittend trauma. Je maakt contact met jouw essentie, je ervaart wie jij werkelijk bent. We werken meteen vanuit de ervaring, zodat je de tools ook direct thuis kan gebruiken. 
Hoe mooi is het om jouw eigen unieke klank te horen! 

harmonium_spelen.JPG

Klank als ingang naar wie jij echt bent en deze echtheid in vrijheid naar buiten brengen

Combinatie met verblijf of massage

Je kan ook kiezen voor impulsdagen, waarbij je een consult combineert met een verblijf. Door er na een eerste kort consult letterlijk een of twee nachtjes over te slapen kan het nog meer doorwerken, waardoor we vaak net een stapje verder kunnen komen. 

Voor nog meer doorwerking vooral fysiek kan je een combinatie maken met een massage.

Kosten

Prijs consult: € 105,00; voor degenen die een jaartraject volgen op de Leonardushoeve geldt een gereduceerd tarief van € 89,00.

Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Bij een afzegging van een afspraak binnen 48 uur brengen we de geplande tijd in rekening.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan je contact opnemen met kantoor

bottom of page