Landgoed de Leonardushoeve

Hoverheideweg 2

5951 NB Belfeld

T: +31 6 57 89 40 27

E: kantoor@leonardushoeve.nl

Rabobank : NL70RABO 0143698184

KVK : 71946926

BTW: NL858916551.B01

Onze Privacy regels

cat_collectief_schild_2020_internet.png

Coaching & Consulten

Consulten

Loop je rond met gevoelens, emoties, angsten of aansturingen waarvan je hoofd zegt dat dit niet (meer) hoeft, maar zorgen deze gevoelens ervoor dat je niet kan leven zoals je graag zou willen?

Dan is het misschien tijd voor een VITT consult. 

In dit consult kijken we of deze vaak oude aansturingen nog nodig zijn. Hebben ze geen functie meer, dan mogen ze getransformeerd (opgelost) worden.

Uit ervaring weten we dat de bron van de klacht niet altijd in het huidige leven te vinden is. Wij geloven in reïncarnatie en dat onze ziel bepaalde ervaringen mee kan nemen naar dit leven.

Zo kan het zijn dat je al je hele leven last hebt van bepaalde gevoelens of remmingen. Diep van binnen voel je, ervaar je dat je helemaal goed bent zoals je bent, maar als je daarmee naar buiten wil komen, kan je er niet meer bij, alsof het achter een glazen plaat zit. Ook hier kijken we in een transformatieconsult wat voor moois (zoals bijv. eigenwaarde, bestaansrecht, veiligheid) teruggehaald mag worden. 

Filmpje uitleg VITT

Alexandra van Mierlo - Landgoed de Leonardushoeve

Silvia

Alexandra

Jan

Voor een consult of coaching kan je terecht bij:

Jan Visscher

Silvia van Voorthuizen

Alexandra van Mierlo-Jaspers

 

Zang-/stemconsulten worden alleen door Alexandra gegeven.

Informatie of afspraak maken

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan je contact opnemen met kantoor.

Je kan je consult ook combineren met een verblijf, waardoor we soms net een stapje verder kunnen komen, omdat het even kan doorwerken en het consult in tweeën 'geknipt' wordt. Meer hierover lees je onder impulsdagen.

Coaching

Je kan ook kiezen voor een coachingstraject waarin we met jou kijken naar jouw groeimogelijkheden. Net zoals in de natuur vraagt groei tijd, geduld en de juiste omstandigheden. Mocht jij door oude patronen niet gebruik kunnen maken van de juiste omstandigheden, dan kijken we samen wat jou daarin belemmert en wat er verder vrijgemaakt kan en mag worden.

Bij een coachingstraject heb je minimaal vier consulten in een jaar. We starten altijd met een eerste consult. In dat consult kan van beide kanten gekeken worden of een verder traject nodig/gewenst is en zo ja, met welke regelmaat de vervolgafspraken ingepland kunnen worden. Als het passend is voor jouw groeiproces vragen we je om een motivatie te schrijven waarin je onder meer verwoordt waar je aan wilt werken.

Zang-/stemcoaching

Bij VITT kan alles gebruikt worden als ingang naar heel worden in onszelf. Zo kan ook de stem duidelijk aangeven of je luid en duidelijk met jezelf naar buiten durft te komen of dat er bij het naar buiten komen nog allemaal spanningen zitten die de klank beperken.  

 

In het zingen kun je je stem van binnenuit laten klinken, geraakt worden, stil zijn, jezelf vrij zingen. De stem is een prachtige ingang om bij je eigen essentie te komen.  

Door te gaan zingen, klank te geven, wordt helder wat er werkelijk speelt en  wat aan de orde is. Dit kunnen uiteenlopende zaken zijn, zoals bijvoorbeeld de verbinding met jezelf herstellen, je volledige ruimte in durven nemen,  maar ook zaken als stress of een vastzittend trauma. 
Je maakt contact met jouw essentie, je ervaart wie jij werkelijk bent. 
We werken meteen vanuit de ervaring, zodat je de tools ook direct thuis kan gebruiken. 
Hoe mooi is het om jouw eigen klank te horen! 

Kosten

Prijs consult: € 105,00; voor degenen die een jaartraject volgen op de Leonardushoeve geldt een gereduceerd tarief van € 75,00.

Prijs (zang-/stem) coaching: € 75,00.

Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Bij een afzegging van een afspraak binnen 24 uur brengen we de geplande tijd in rekening.