top of page
Wie zijn wij

De organisatie is in handen van Jan Visscher en Silvia van Voorthuizen. Zij beheren de financiën, onderhouden de zakelijke contacten, geven leiding aan de medewerkers en bepalen de koers van de organisatie. 

Alexandra van Mierlo is in dienst. Zij is masseur, therapeut en docent. Ben van Noort is vijf dagen in de week op het landgoed in de tuin te vinden, waar hij steeds weer mooie plekjes weet te creëren. Marjan Riesebos zorgt samen met Alexandra voor een variatie aan heerlijke vegetarische maaltijden

De huisgroep ondersteunt hen bij de dagelijkse werkzaamheden. Als lid van de huisgroep verbind je je voor een periode om het dagelijks leven op de hoeve te ondersteunen (wat kom je brengen) en om gevoed te worden door het energieklimaat (wat kom je halen). Door een commitment zeg je als het ware 'ja' tegen de visie van de hoeve: "Bezield en van harte leven. Als mens beschik je over een ongelooflijk groot potentieel aan mogelijkheden en het is onze drijfveer om dat potentieel vrij te maken zodat het ingezet kan worden voor onszelf, onze naasten, ons werk, in al onze handelingen."  

Onze huisgroep
bottom of page