top of page
Subtiele Energie-week

Lichtpuntjes zijn er overal. Je kunt ze tegenkomen en overal zoeken, je kunt er ook gewoon zelf een zijn.

In de Subtiele energie-week maak je kennis met de subtielere energievelden. Deze velden, jouw aura, is jouw unieke energetische uitstraling. Net zoals in de chakra's kun je ook in het aura oude emoties en patronen opgeslagen hebben. Ze hebben een subtiele, maar daardoor juist een zeer krachtige doorwerking op de wijze waarop je jezelf manifesteert, met welke patronen en aansturingen je in jezelf te maken hebt en voor welke sferen en gebeurtenissen je in je leven gevoelig bent.

Door contact te maken met deze subtiele energie kom je nog meer in contact met jezelf als spiritueel wezen en daarmee met alle potentie van wie jij in wezen bent. Precies dat leren (h)erkennen opent deuren naar een groter bewustzijn. Het is een prachtige vervolgstap in jouw persoonlijke groei nadat je module 2 gevolgd hebt.

Unknown.jpeg
Inhoud

Het aura is de unieke, energetische uitstraling van een mens. Het bestaat uit een aantal lagen. Elke dag staat een laag met de bijbehorende thema's centraal.

 

In deze week krijg je antwoord op:​

  • Hoe staat het met mijn aura, kan ik mijn eigen energieveld voelen?

  • Hoe staat het met grenzen: wat is van jou, wat is van mij?

  • Durf je ‘kleur te bekennen’, je eigenheid vorm te geven?

  • Kan je de verschillende lagen van het aura ‘waarnemen’?

  • Welke patronen kom je tegen als je het hebt over je eigen ruimte innemen?

  • Ben je in staat om op dit subtiele niveau zaken los te laten en te transformeren?

Door jouw aura (ruimte) helemaal van jou te maken en jezelf toe te kunnen staan om er helemaal te zijn, kan je jouw oorspronkelijke aura ervaren, waarin al jouw mogelijkheden en potentie aanwezig is. Dit geeft je als mens een referentiepunt in jouw groei als spiritueel wezen. Je maakt verbinding met jouw 'bedoeling' en jouw 'uitdagingen' op jouw levenspad.

VITT opleiding en belastingaftrek

De subtiele energie-week is module 4 van de opleiding VITT die je kunt volgen als je zelf mensen wilt gaan begeleiden in hun bewustzijnsgroei. Na deze week volg je dan het subtiele energie-jaar (module 5) waarbij je nog meer gaat 'fijn proeven' in deze energievelden.

Een aantal modules van deze opleiding kan je doen als persoonlijk ontwikkelingstraject. Zo ook deze week. Je hebt dan wel eerst module 1 en module 2 gevolgd.

Belastingaftrek en vrijstelling

De kosten van een opleiding kunnen worden opgegeven als scholingskosten. Dit geldt zowel voor particulieren als ondernemers. Onze opleiding is vrijgesteld van BTW omdat De Leonardushoeve staat ingeschreven bij het Centraal Register Korte Beroepsopleidingen (CRKBO). De Leonardushoeve is daarmee een erkende 'instelling' als bedoeld in de Europese BTW-richtlijn. Kijk op www.belastingdienst.nl.

Data & Tijden

30 augustus t/m 5 september 2024

 

De week start op vrijdagavond (ontvangst tussen 17.00-18.00 uur) en eindigt op donderdagmiddag rond 17.00 uur.

Informatie of aanmelden

Voor meer informatie of het aanmelden voor deze cursus kan je contact opnemen met kantoor.

Kosten

Cursuskosten: € 803,25. 

Voor studenten en minima is er een aangepast tarief.

Voor een optimale doorwerking zijn al onze cursussen en opleiding altijd gecombineerd met een verblijf op de Leonardushoeve. 

De verblijfskosten bedragen € 495,00 o.b.v. een klein slaapzaaltje met max 5 personen. Afhankelijk van beschikbaarheid is het mogelijk om tegen een meerprijs te upgraden naar een basis kamer of een kamer met eigen sanitair. Het verblijf is inclusief toeristenbelasting, alle maaltijden, een opgemaakt bed en een setje handdoeken.

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Jaarlijks worden de prijzen per 1 januari geïndexeerd. 

bottom of page