top of page
Massage

Wil je een diepgaande ontspanning en verbinding met jezelf, oftewel de heelheid in jezelf, ervaren? 

Dan kan deze massage een weldaad zijn voor lichaam en geest. 

​ 

Jezelf laten masseren is jezelf iets gunnen. Jezelf datgene gunnen wat er nodig is om te kunnen ontspannen.  Het vraagt een openstaan voor wat je eigen lichaam 'vertelt'. De aanraking van een hand op jouw lichaam brengt je in contact met wat je wel en niet voelt in je lichaam; het laat je voelen wat er is. Sommige delen ervaar je meteen als vertrouwd en fijn, andere delen voelen misschien nog wat onbekend, pijnlijk, of je voelt zelfs helemaal niets. Het is waarnemen, voelen en verbinden:  Thuiskomen in je lichaam. 

Thuiskomen in je lichaam

De massage is een ontspannings- en healingmassage, waardoor de afgescheidenheid die vaak ontstaat door stress (overleven), opgeheven wordt. Weer het contact herstellen met je levensenergie, je potentie.  

De combinatie van verschillende massagetechnieken met VITT resulteert in een totaal aangeraakt worden, op alle lagen. 

Het gebruik van warme olie en de afwisseling van zachte en stevige aanraking, zorgen voor een ontspanning en een diepgaande healing, daar waar het lichaam dat nodig heeft. Tijdens de massage kun je je bewust worden van wat er nou daadwerkelijk speelt. Wat vertellen de pijnlijke schouderbladen, de stijve nek, de pijnlijke knie?  

Een massage is elke keer weer anders, omdat jij steeds weer anders bent.

"Het warme ontvangst van Alexandra maakt dat je je welkom voelt en meteen tot rust kunt komen. Doordat Alexandra van te voren ruimte geeft aan wat je mee wil nemen in de massage, heeft het een diepere uitwerking. Het is een bijzondere ervaring om te voelen hoe je lichaam door de massage blokkades los kan laten en dat dit naast fysiek ook emotioneel een doorstroming geeft. Echt een cadeau voor jezelf!"

"Een massage-consult bij Alexandra is iedere keer weer verrassend. Met haar scherpte, helderheid en tegelijkertijd aardsheid weet ze me steeds weer te prikkelen en te raken. De sessie voelt als een warm bad. Haar handen weten de juiste plekken te 'bewerken' en haar massages zijn steeds weer anders. De rode draad is aandacht en oprechtheid. Buiten dat de massage heerlijk is voor mijn lijf levert het iedere keer ook weer een stukje ontwikkeling of transformatie op. Ik kijk er steeds weer naar uit!"

Massagetechnieken

Holistic Pulsing  is een zachte en diep helende vorm van lichaamswerk.  De zachte kracht van ritmisch bewogen worden (pulsen) geeft het lichaam het signaal dat het veilig is om zich te openen. De vaak automatische vlucht-, vecht- of bevriesreactie in het lichaam krijgt geen voeding, waardoor er op diep niveau naar het lichaam geluisterd kan worden. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam krijgt de ruimte. Pulsen is  net als warm water dat ijs doet smelten.   

Vunkuwa massage. Deze bijzondere massagevorm, ontwikkeld door de Zuid-Afrikaanse Carol Mathebula, omschrijft zich het best als een intuïtieve, diepe maar bovenal helende massage. Vunkuwa betekent energiestroom.  Deze massage heeft direct effect op jouw energiehuishouding.  Het is een verrassende massage, waarbij naast de handen ook de onderarmen en ellebogen gebruikt worden.

Praktische informatie

De massages worden gegeven door Alexandra van Mierlo-Jaspers.

 

Een massage duurt 1 uur.

Kosten: € 99,75. Dit inclusief 21% BTW.

 

Bij een afzegging van een afspraak binnen 24 uur brengen we de geplande tijd in rekening.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan je contact opnemen met kantoor

bottom of page