Landgoed de Leonardushoeve

Hoverheideweg 2

5951 NB Belfeld

T: +31 6 57 89 40 27

E: kantoor@leonardushoeve.nl

Rabobank : NL70RABO 0143698184

KVK : 71946926

BTW: NL858916551.B01

Onze Privacy regels

cat_collectief_schild_2020_internet.png

Massage

Massage

Wil je een diepgaande ontspanning en verbinding met jezelf, oftewel de heelheid in jezelf, ervaren? 

Dan kan deze massagetechniek een weldaad zijn voor lichaam en geest. 

​ 

Jezelf laten masseren is jezelf iets gunnen. Jezelf datgene gunnen wat er nodig is om te kunnen ontspannen en bijkomen, terwijl er zorgzame aandacht is voor je lichaam.  De aanraking van een hand op jouw lichaam brengt je in contact met wat je wel en niet voelt in je lichaam; het laat je voelen wat er is. Sommige delen ervaar je meteen als vertrouwd en fijn, andere delen voelen misschien nog wat onbekend, pijnlijk, of je voelt zelfs helemaal niets. Het is waarnemen, voelen en verbinden:  Thuiskomen in je lichaam. 

 

De massage is een ontspannings- en healingmassage, waardoor de afgescheidenheid die vaak ontstaat door stress (overleven), opgeheven wordt. Weer het contact herstellen met je levensenergie, je potentie.  

De combinatie van verschillende massagetechnieken met VITT resulteert in een totaal aangeraakt worden, op alle lagen. 

Het gebruik van warme olie en de afwisseling van zachte en stevige aanraking, zorgen voor een ontspanning en een diepgaande healing, daar waar het lichaam dat nodig heeft. Tijdens de massage kun je je bewust worden van wat er nou daadwerkelijk speelt. Wat vertellen de pijnlijke schouderbladen, de stijve nek, de pijnlijke knie?  

Een massage is elke keer weer anders, omdat jij steeds weer anders bent.  

Praktische informatie

De duur van een massage is anderhalf uur en de kosten bedragen € 90,00.

Er is ook een korte massage van drie kwartier mogelijk; de kosten daarvan zijn € 55,00.

Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW.

 

Een afspraak voor een massage door Alexandra kun je maken via​ kantoor

Bij een afzegging binnen 24 uur brengen we de geplande tijd in rekening.

Massagetechnieken

Holistic Pulsing  is een zachte en diep helende vorm van lichaamswerk.  De zachte kracht van ritmisch bewogen worden (pulsen) geeft het lichaam het signaal dat het veilig is om zich te openen. De vaak automatische vlucht-, vecht- of bevriesreactie in het lichaam krijgt geen voeding, waardoor er op diep niveau naar het lichaam geluisterd kan worden. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam krijgt de ruimte. Pulsen is  net als warm water dat ijs doet smelten.   

  

Vunkuwa massage. Deze bijzondere massagevorm, ontwikkeld door de Zuid-Afrikaanse Carol Mathebula, omschrijft zich het best als een intuïtieve, diepe maar bovenal helende massage. Vunkuwa betekent energiestroom.  Deze massage heeft direct effect op jouw energiehuishouding.  Het is een verrassende massage, waarbij naast de handen ook de onderarmen en ellebogen gebruikt worden. Zie filmpje 

Met speciale aandacht voor lichaamstemperaturen en -kleuren komen eeuwenoude Afrikaanse wijsheden en massagetechnieken samen met de kennis van nu. In een Vunkuwa massage worden krachtige  technieken toegepast die al tienduizenden jaren in Zuid-Afrika worden gebruikt; vloeiend, diep en helend.