top of page
Burn-out-traject op maat
Maak gebruik van de kracht van de Leonardushoeve om weer in jouw eigen kracht te komen
Voor wie

Voor mensen die oververmoeidheid zijn, er helemaal doorheen zitten, nergens meer energie voor hebben en dus een tijd lang roofbouw hebben gepleegd op hun energiesysteem.

In het burn-out-traject onderzoeken we waarom je systematisch over je grenzen heen gaat. We werken stapsgewijs aan het herkennen en accepteren van je eigen grenzen en aan het leren luisteren naar jezelf.

Een burn-out-traject is maatwerk. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met een Energieweek of met RTT en daarna een aantal weekenden terugkomen. Beginnen met een retraite met individuele begeleiding is ook een vorm. Zeker als je fysiek een herstel- en uitrustperiode nodig hebt.

DSC_6500.jpg
De kracht van de Leonardushoeve

Fysiek, emotioneel en mentaal herstel door:

  • het dagritme dat helpt om in beweging te komen, je bewust maakt van je patronen en je de gelegenheid biedt om datgene wat je leert en aangereikt krijgt ook daadwerkelijk in je dagelijkse leven toe te passen 

  • het energieklimaat dat ondersteunend is om in alle rust weer contact te maken met jouw echte zelf 

  • oude stress op te ruimen; hierdoor ontstaat er ontspanning en ruimte voor jouw zelfgenezend vermogen 

  • je klacht te zien als een ingang naar jouw heelheid, een richtingaanwijzer op jouw pad naar bewustwording en groei. Er wordt weinig gepraat over je klachten. Als er nog een les in verscholen zit, dan krijg je handreikingen waardoor je -ondanks je klacht- toch in je kracht kan komen. Je voelt je geen slachtoffer meer van je klacht.

  • oude aansturingen die belemmerend werken en geen 'functie' meer hebben op te ruimen

Traumaverwerking: de wond helen

Een trauma is een wond die nog niet geheeld is. Door associaties wordt de oude stress telkens opnieuw geactiveerd, de wond gaat steeds weer open. Deze wond, het trauma zit verankerd in ons mensenbrein, anders gezegd zit opgeslagen op onze harde schijf en is deel geworden van ons dagelijks leven. Als het oude programma (het trauma) en de daarmee opgebouwde emotie en fysieke doorwerking opgeruimd is, wordt de traumatische ervaring slechts een herinnering die niets meer activeert.

Kosten / vergoeding werkgever

Dit maatwerktraject wordt in onderling overleg vastgesteld. Op grond van een intakegesprek wordt een traject samengesteld met een helder kostenplaatje.

Indien er sprake is van een vergoeding door een werkgever kan er een Plan van Aanpak met offerte gemaakt. De Leonardushoeve heeft hier in het verleden veel ervaring mee opgedaan toen er nog sprake was van een re-integratieovereenkomst (IRO) met het UWV.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan je contact opnemen met kantoor.

bottom of page