top of page
Levensschool met APK's

Voor wie

Het traject Levensschool is voor iedereen die een Energieweek of training RTT heeft afgerond en op zoek is naar voeding en inspiratie met gelijkgestemden.

Hoe gaat het in zijn werk?

In de Levensschool ben je bezig met groei en verdieping, waardoor datgene wat je geleerd hebt in de opleiding en/of training steeds meer geïntegreerd wordt in je leven en in wie jij bent. Dat doen we door elke keer opnieuw contact te maken met de essentie: je bent al helemaal goed zoals je bent. Als ziel zijn we hier op aarde om te ervaren en te groeien. Vanuit het contact met je bezieling en ervan uitgaande dat de heelheid er al is, kun je zien en ervaren wat de zin en betekenis is van wat je tegenkomt in jouw leven. Dan ontstaat er ruimte voor groei. In een groep met gelijkgestemden ondersteun en inspireer je elkaar hierin. Ook geeft het her-inneren telkens meer verdieping.

Inhoud

De ingrediënten van de Levensschool zijn onder andere: ontmoeting, uitwisseling, geestelijke voeding en verdieping. Je verbindt je voor een jaar. Er zijn gedurende dat jaar vier APK-momenten: een verblijf van een volledig etmaal op Landgoed de Leonardushoeve met een rijk gevuld programma. Tijdens deze bijeenkomsten kan je jezelf voeden door het aanwezige energieklimaat, het dagritme met chant en werkmeditatie, onderlinge ontmoeting en uitwisseling.

De sessies worden verzorgd door Jan Visscher en/of Silvia van Voorthuizen, waarbij we de seizoenen volgen. De natuur nodigt ons namelijk steeds weer uit om mee te stromen. Wij mensen doen het vaak iets anders, door grip en controle verliezen we regelmatig de verbinding met onze levensstroom. De APK’s helpen, ondersteunen en inspireren jou in het contact maken en houden met deze levensstroom, zodat je deel uitmakend van deze wereld jouw eigenheid kan behouden, of anders gezegd: zodat je jouw leven ten volle kan oppakken in verbinding met dat wat er van jou gevraagd wordt. 

In de sessies is er gelegenheid voor vragen. De meerwaarde van een groep is dat je van elkaars vragen, 'huiswerk', leert. 

Programma met Mandir

Je verblijft 1 volledig etmaal op de Leonardushoeve. Op zaterdagavond is er een sessie, waarin het thema neergezet wordt. Zondagochtend is er na een start met meditatie, ontbijt en werkmeditatie een Mandir, waarbij we allemaal onsZelf welkom heten in onze eigen tempel, ons lichaam. Na een warme vegetarische maaltijd is er in de middag, na een korte werkmeditatie, nog een afsluitende sessie.

De Mandir in de ochtend is toegankelijk voor iedereen.

Kapel Landgoed de Leonardushoeve
Prachtige tuinen op Landgoed de Leonardushoeve
Lente op Landgoed de Leonardushoeve

Data & Tijden

Herfst APK za 9 en zo 10 nov 2019

Winter APK za 1 en zo 2 febr 2020

Lente APK za 2 en zo 3 mei 2020

Zomer APK za 15 en zo 16 aug 2020

Herfst APK za 7 en zo 8 nov 2020

Aankomst op zaterdag 19.00u, start 20.00u. Einde programma op zondagmiddag rond 17.00u.

Kosten

Voor onze cursussen en trainingen geldt een inkomensafhankelijke prijsdifferentiatie, waarbij we uitgaan van het gezamenlijk bruto inkomen van beide partners.

Inkomenscategorie:             Gezamenlijk bruto inkomen:

A boven modaal                   € 45.000,00 of hoger

B modaal                               € 36.500,00 t/m € 45.000,00

C onder modaal                   € 36.500,00 of lager

Kosten deelname Levensschool, inclusief verblijf op standaard kamer (bij commitment voor 1 jaar):

A-categorie: € 800,00 per jaar / € 67,50 per maand

B-categorie: € 725,00 per jaar / € 61,25 per maand

C-categorie: € 650,00 per jaar / 55,00 per maand

Bovengenoemde prijzen zijn voor het traject van 2019. Jaarlijks worden de prijzen geïndexeerd.

 

Heb je gedurende dit jaar behoefte aan extra individuele begeleiding, dan kan je buiten de opleidingsweekenden om een consultafspraak maken voor een gereduceerd tarief van € 75,00.

Informatie of aanmelden

Voor meer informatie of het aanmelden voor deze cursus kan je contact opnemen met kantoor.

bottom of page