Landgoed de Leonardushoeve

Hoverheideweg 2

5951 NB Belfeld

T: +31 6 57 89 40 27

E: kantoor@leonardushoeve.nl

Rabobank : NL70RABO 0143698184

KVK : 71946926

BTW: NL858916551.B01

Onze Privacy regels

cat_collectief_schild_2020_internet.png

Een plek waar bezieling centraal staat

Werkzaamheden en kwaliteiten

"Omdat ik behoefte had aan weekje voor mezelf, volgde ik in 2008 de Energieweek op de Leonardushoeve. Ik stapte in een compleet nieuwe wereld voor mij! 


Ontwikkeling van mens en organisatie boeide mij al langer. Coachen en begeleiden bij veranderingsprocessen, daarvoor had ik een opleiding gevolgd toen het secretaressevak mij begon te vervelen. Er is iets in mij dat wil blijven leren en ontdekken en dat iets in mij vindt het ook heerlijk om dat wat ik geleerd en ontdekt heb, weer te delen met anderen. 

Bij Atma heb ik de opleiding Lichaamsgericht coachen en trainen gevolgd en was ik assistentmentor bij de opleiding Lifecoach; daarnaast volgde ik op de Leonardushoeve de opleiding tot VITT-therapeut en de docentenopleiding. Een mooie combi, mijn motto is dan ook:´spiritualiteit is aarden!´ Het menszijn doorgronden, acceptatie van wie je bent met alle plussen en minnen, lijkt bij velen de grootste en moeilijkste stap. Dit vraagt doorzettingsvermogen, liefde en vertrouwen. Als ervaringsdeskundige begeleid ik graag mensen op het pad om steeds meer zichzelf te worden.

De hoeve werd mijn woon- en werkplek, mijn thuis. Het is voor mij een plek waarin ik alle ruimte ervaar en tegelijk ook telkens opnieuw uitgedaagd wordt om mijn groeistappen te zetten. Het is mijn passie om al het moois dat wij hier te bieden hebben te delen met anderen."

Silvia van Voorthuizen

Maatschap

Docent

Maatschap

Sinds juli 2018 is Silvia verbonden aan Landgoed de Leonardushoeve door een maatschap die zij is aangegaan met Jan Visscher. Hierdoor is Silvia naast Jan Visscher de eindverantwoordelijke binnen het Landgoed.

Consult of cursus plannen?

Voor meer informatie of het plannen van een consult kan je contact opnemen met kantoor.