Landgoed de Leonardushoeve

Hoverheideweg 2

5951 NB Belfeld

T: +31 6 57 89 40 27

E: kantoor@leonardushoeve.nl

Rabobank : NL70RABO 0143698184

KVK : 71946926

BTW: NL858916551.B01

Onze Privacy regels

cat_collectief_schild_2020_internet.png

Familieprogramma zomer 2019

Voor wie

Voor ouders met kinderen, die samen willen verdiepen, ont-spannen, plezier maken op een plek met een energieklimaat dat uitnodigt om contact te maken met jezelf en en met elkaar.

Maak van je huis een thuis

Hoe maak je van je huis een thuis waar je kan ontspannen en jezelf kan zijn? Ligt het geluk buiten de deur of kun je het bereiken binnen (in jezelf)?

In sessies is er volop gelegenheid om de onvrede (stress) waarmee je rondloopt op te ruimen, zodat er ook weer ruimte komt voor de anderen in je gezin.

 

Vooral kinderen reageren op stress. We horen en lezen steeds vaker dat kinderen al jong gestrest zijn. Ze vertonen gedrag dat niet gewenst is. Ligt de oorzaak van deze stress bij het kind of bij de ouders? Hoe kan je als ouders zorgen voor een goed en veilig klimaat?

 

Opvoeden is de juiste voorwaardes creëren. Als een kind veiligheid ervaart, kan het kind zich van binnenuit ontwikkelen.

 

Voor de kinderen is er een apart programma waarin plezier en spel voorop staat. Uiteraard zijn er ook onderdelen in het dagprogramma waarin ouders en kinderen samen kunnen ontspannen.

Data en tijden

Start op donderdag 8 augustus 2019 met ontvangst tussen 11.00 en 12.00 uur. Het programma eindigt op zondag 11 augustus 2019 om 11.00 uur.

Kosten

Om dit programma toegankelijk te houden voor gezinnen zijn er geen extra kosten voor de sessieblokjes. In ruil daarvoor vragen we wel ondersteuning bij het programma met de kinderen en in de dagelijkse werkzaamheden.  

 

De verblijfskosten zijn afhankelijk van het verblijf dat je kiest. Onder retraite vind je de prijzen per etmaal; dit traject bestaat totaal uit 3 etmalen. 

Voor kinderen gelden aangepaste tarieven afhankelijk van hun leeftijd.

Informatie of aanmelden

Voor meer informatie of het aanmelden voor deze cursus kan je contact opnemen met kantoor.